Update veldonderhoud

Category: Clubnieuws 159
De aanblik van ons complex in 2022

Het ontging vast niemand dat ons complex in 2022 is veranderd in een beachclub. In 2022 zou de gemeente groot onderhoud uitvoeren aan ons softbal- en honkbalveld. Helaas is dit door personele problemen en miscommunicatie binnen de gemeente uitgesteld. Wel is ons verzekerd dat na de Midden Nederland Cup het softbalveld op de schop gaat en in de zomer het honkbalveld aan de beurt is. Beide velden voldoen straks aan de KNBSB-eisen, waaronder een warning track, en krijgen een nieuwe drainage, waardoor we met lichte regen kunnen trainen.

Dit betekent dat we ook dit jaar weer flink moeten schipperen met de veldbezetting bij wedstrijden en trainingen. Wij houden jullie op de hoogte van de vorderingen, want ook dit jaar moeten wij een beroep doen op jullie flexibiliteit. De trainingstijden en wedstrijden zullen hier en daar schuiven om iedereen zijn speeltijd te geven. Een grote puzzel die onze wedstrijdstrijdsecretaris samen met de sportbonden gelukkig voor ons leggen, maar die ons wel om flexibiliteit en samenwerking vragen.

Related Articles