Senioren

Het Hilversum Hurricanes senioren team, bestaande uit +/- 40 spelers (zie roster ), spelen in de eredivisie van de American Football Bond Nederland (AFBN).

IMG_6026
Ook spelen zij toernooien en oefenwedstrijden in het buitenland om de positie van de Canes binnen Europa te verbeteren. Dit alles gebeurt onder leiding van onze ervaren coaching staff en voorzitter Addie Braakman.

 

De Hurricanes zijn altijd opzoek naar nieuwe spelers om hun team te versterken. Heb je interesse om bij ons seniorenteam te komen spelen of een training bij te wonen dan is dit mogelijk vanaf 18 jaar. Ben je jonger kijk dan eens bij de Jeugd tackle, Cadet Tackle, of bij een van onze flag teams.

 

Vergeet niet dat American Football een sport is voor jong en oud, groot en klein. Iedereen werkt in het veld met elkaar samen en daar hebben we zowel jongens van 140 kilo als jongens van 70 kilo voor nodig.
Wil je meer informatie of een keer mee trainen… Stuur dan een mailtje naar: maurice_tielen@hotmail.com

De eerste 5 trainingen zijn bij ons altijd gratis en het enige wat je dan mee moet nemen is een sportbroek/shirt en sportschoenen (liefst met noppen)

 

Wedstrijd bijwonen kan altijd, klik hier voor het wedstrijdschema.

 

Een keer komen kijken bij een training? Zie dan de trainingstijden hieronder.

Donderdag: 20.00 tot 21.30
Zondag:    13.30 tot 15.30