Nieuwe Leden van Verdienste

Category: Clubnieuws 408

Binnen de Hurricanes kennen wij verschillende soorten leden. Onder die soorten leden kennen wij Leden van verdienste. Een exclusief rijtje leden die zich jarenlang belangeloos hebben ingezet voor de vereniging. Afgelopen zaterdag tijdens de Algemene Leden Vergadering zijn Addie Braakman en Rob Karel benoemd tot Lid van verdienste.

Addie Braakman

Zoon Edwin kwam door het American football als eerste bij de vereniging. Addie, toen nog voorzitter van de handbalvereniging, bracht Edwin vaak naar de trainingen. Langzaamaan groeide de familie Braakman in de vereniging. Zo werd Addie’s dochter medic bij het American football team en is Els nog wekelijks achter de bar te vinden. Sinds 1998 maakt Addie deel uit van het bestuur. Eerst alleen als American footballcoördinator, maar de afgelopen jaren tot 2018 ook als voorzitter.

Addie heeft alle drie de kampioenschappen van de AF Senioren als coördinator mogen meemaken. Door zijn vele connecties bij de RAI wist Addie meerdere materialen te verkrijgen, zoals de AF-tribunes en de materiaalcontainers, maar ook schilders en loodgieters die kosteloos een klusje kwamen doen. Omdat hij 20 jaar met zoveel energie bestuurstaken uit heeft gevoerd en zich zo belangeloos in heeft gezet voor de vereniging, benoemen wij Addie tot Lid van verdienste.

Rob Karel

In de jaren ’70 is Rob lid geworden bij onze vereniging en tot op de dag van vandaag is hij nog zeer betrokken bij de club. Rob was een vaste kracht bij het Herensoftbal en maakte dan ook deel uit van het team dat in 1986 Nederlands Kampioen geworden is. Rob heeft zich jarenlang ingezet als trainer en coach van verschillende teams binnen de softbalafdeling en heeft daarnaast van 2002 tot 2014 in het bestuur gezeten.

Eigenlijk ziet bijna niemand dat hij sinds zijn pensioen wekelijks vele uren doormaakt op de velden. Elke week, of het nou winter of zomer is, is hij op het complex te vinden. Als er iets gemaakt moet worden, staat Rob voor je klaar, een man waar je altijd een beroep op kan doen. Hij is al zolang betrokken op de club en heeft zoveel tijd belangeloos in de vereniging gestopt dat we dat niet onopgemerkt kunnen laten en daarom benoemen wij Rob tot Lid van verdienste.

Related Articles