Commissieleden gezocht

Category: Clubnieuws 169

Een vereniging kan niet bestaan zonder haar basis aan vrijwilligers. Dat geldt zeker ook voor de Hurricanes. Sommige commissies zijn echter erg klein en zouden graag versterking willen. Het hoeft niet veel tijd te kosten: in samenspraak met de andere commissieleden kun je afstemmen hoeveel tijd je erin kunt steken.

Lijkt het jou leuk om je aan te sluiten? Laat ons hieronder weten dat je interesse hebt of vraag naar extra informatie. Je geeft je hiermee niet direct op, je geeft alleen je interesse door. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Activiteitencommissie
Samen met een enthousiaste groep leden organiseer je ongeveer zes evenementen door het jaar heen, zoals de Nieuwjaarsborrel, Slowpitch, All American Day en het Familietoernooi. Vind jij het leuk om evenementen te organiseren of heb je er zelfs ervaring mee? Laat het ons weten!

Sponsorcommissie
Je belangrijkste doel is samen met de commissie het binnenhalen van nieuwe sponsoren, het onderhouden van de contacten en zorgdragen voor de sponsoruitingen. De commissie wordt echter te klein voor het aantal sponsors dat we hebben. Wil jij aansluiten bij de commissie? Laat het ons weten!

Toernooicommissie
Een nieuw te vormen commissie die nog in de kinderschoentjes staat. De eerste leden hebben zich al gemeld, maar de commissie kan zeker nog versterking gebruiken. Je organiseert jaarlijks een prachtig jeugdtoernooi in het najaar. Een leuke klus, maar die wel handjes vraagt. Lijkt jou dit wat? Laat het ons weten!

Vertrouwenspersoon
Als vereniging hebben wij integriteit, vertrouwen en veiligheid hoog in het vaandel staan. Hier hoort dan ook een vertrouwenspersoon bij, bereikbaar voor alle leden, als dat nodig is. Wij hopen natuurlijk dat je in deze functie weinig te doen hebt. Zou jij je hiervoor in willen zetten? Laat het ons weten!

Wedstrijdverslaggevers en fotografen
De PR-commissie wil elk team het podium geven dat het verdient. Hiervoor zoeken ze dan ook bij alle teams mensen die iets willen bijdragen door verslagen te schrijven, foto’s te maken en content aan te leveren. Lijkt jou het leuk om ons te helpen? Laat het ons weten!

Geef hieronder aan of je interesse hebt en we zullen contact met je opnemen:    Ik heb interesse in de volgende commissie(s): ActiviteitencommissieSponsorcommissieToernooicommissieVertrouwenspersoonFotograafWedstrijdverslaggever

    Related Articles